U bent hier

Restaurant

In het Fort Napoleon kan je ook terecht voor een ontspannen bezoek aan de bistro of een gastronomisch diner in een exclusief kader. De bistro biedt dranken en kleine gerechten aan, het restaurant heeft een uitgebreide kaart met streekproducten. Er is een zonneterras met zicht op vuurtoren, haven en duinen. Zeker een bezoekje waard! 

E. restaurant@fortnapoleon.be

T. 059 33 21 60

Openingsuren zomervakantie :

Maandag tot en met zondag: 11-20u 

Kaart juli-augustus

Voorgerechten - Entreés

Pata Negra ham, looktoast Jambon - € 20
Pata Negra, toast à l’ail 

Tompoes van pladijs, prei, tomaat  - € 20
Tompouce de plie, tomate, poireaux 

Carpaccio van rund, Parmezaan, rucola - € 18
Carpaccio de bœuf, Parmesan, roqette 

Huisbereide garnaalkroketten - € 15
Croquettes aux crevettes “maison” 

Rijkgevulde Oostendse vissoep - € 15
Potage de poisson à l’Ostendaise

 

Hoofdgerechten - Plats principal 

Gebakken Noordzee sliptong, verse frietjes - € 28
Petit sole de la mer du Nord sautées, pommes frites 

Gebakken zeebaars, Provençaalse groenten - € 28
Bar de mer, légumes provençaux 

Kabeljauw haas, botersaus, fijne groenten - € 26
Filet de morue, sauce au beurre, légumes fins 

Kalfslende, pepersaus, gemengde salade - € 25
Longe de veau, sauce au poivre, salade mélangée 

Rib-Eye 300gr, Béarnaise, verse frietjes - € 28
Rib-Eye 300gr, Béarnaise, frites fraîches

 

Nagerechten - Desserts 

Sabayon, Amaretto, gebrande amandelen, vanille ijs - € 10
Sabayon, Amaretto, amandes grillées, glace à la vanille 

Aardbeien, gebakken, Ricard, groene peper - € 10
Fraises, Ricard, glace à la vanille, poivre vert 

Dame Blanche - € 10

Irish coffee - € 8

 

 

 

Vlees - Menu - Viande

Pata Negra ham, rucola, looktoast
Jambon Pata Negra, rucola, toast à l’ail

Rib-Eye 300gr, Béarnaise, verse frietjes
Rib-Eye 300gr, Béarnaise, frites fraîches

Sabayon, Amaretto, gebrande amandelen, vanille ijs
Sabayon, Amaretto, amandes grillées, glace à la vanille

 

Vis - Menu - Poisson

Tompoes van Pladijs, tomaat, prei, botersaus
Tompouce de plie, tomate, poireaux, sauce au beurre

Gebakken Zeebaars, Provençaalse groenten, witte wijn saus
Bar de mer, légumes provençaux, sauce au vin blanc

Aardbeien, gebakken, Ricard, vanille-ijs
Fraises, Ricard, glace à la vanille

 

Menu: €45

Menu met aperitief, wijnen, water en koffie: €65
Menu avec apéritif, vin, eau et café compris: €65

 

Met bord 'Jan Fabre': + €20
Avec l'asiette 'Jan Fabre': + €20

 

 

 

fort napoleon oostende restaurant