Huidige expo

De Waanzinnige Boomhut - Doe-expo

Terry en Andy, de bedenkers van de Waanzinnige-Boomhutboeken, hebben zichzelf weer eens flink in de nesten gewerkt: ze zijn door de Verhaalpolitie opgesloten in de gevangenis! Help jij hun beste vriendin Jill om hen te bevrijden?

Los de raadsels op, schrijf zelf een Waanzinnig Verhaal, ga aan de slag met potlood en papier, kraak de geheime code, versla je tegenstander in een heus bananengevecht en zoek je weg naar buiten – maar let op voor de slangen en de haaien!

Deze interactieve expo in Fort Napoleon bestaat uit creatieve opdrachten, leuke spelletjes en een uitdagend hindernissenparcours. Een must voor alle fans van de Boomhutboeken!

Gericht op kinderen vanaf 8 jaar

Dit interactief bezoek duurt 1,5 uur

Tarieven

  • Volwassenen: €9
  • Kinderen (6 - 12 jaar): €7
  • Kinderen (-6 jaar): gratis
  • Groepen (vanaf 10p.): €7

Openingsuren

  • 15/02 - 31/03: 10u - 17u*
  • 01/04 - 19/04: 10u - 18u*

*Gesloten op maandag, behalve tijdens schoolvakanties en op feestdagen

Opgelet: Men kan ten laatste om 15u45 starten met het bezoek.

De Waanzinnige Boomhut - Zoektocht in de stad

Terry en Andy zijn, naast de doe-expo in Fort Napoleon, klaar voor nog een avontuur. Dit keer zetten ze Oostende op zijn kop en jij kunt meedoen! Volg een parcours langs 10 kinderwinkels en voer verschillende opdrachten uit. Hierdoor verzamel je telkens een letter van het codewoord. Ga met dat woord naar de balie van Toerisme Oostende op het Monacoplein en krijg een leuke verrassing.

Deelnameformulier verkrijgbaar aan de balie van Toerisme Oostende en Fort Napoleon